Selectie & aanwerving

Klaar voor een eerste of nieuwe vaste medewerker? Future Solutions vindt de perfecte match. We luisteren naar je behoeften en je wensen, en stellen enkel kandidaten aan je voor waar we zelf 100% van overtuigd zijn.

Selectie & aanwerving

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw, vast, hoger bediendeprofiel? Dan helpen we je graag om de ideale kandidaat te vinden, op basis van jouw vereisten en verwachtingen. Onze garantie: elke kandidaat die we je voorstellen heeft minstens twee jaar relevante ervaring.

Ben je op zoek naar een tijdelijke werkkracht? Future Solutions spitst zich ook toe op outsourcing.


No cure, no pay 

Future Solutions houdt vast aan het principe no cure, no pay. Dat betekent dat je geen fee betaalt voor onze zoektocht, maar enkel wanneer je één van onze kandidaten aanwerft. Bij de opstart van onze samenwerking worden de exacte betaalvoorwaarden verduidelijkt en contractueel vastgelegd. 

Hoe wij voor jou selecteren

Elk bedrijf, elke werkgever, elke job en elke kandidaat is uniek. Elk selectieproces dus ook. Welke richting we uitgaan, hangt vooral af van het gewenste bediendeprofiel. Dat bepalen we samen met jou tijdens een diepgaand gesprek. We maken een onderscheid tussen de vereiste kenmerken en de nice to haves. We focussen ons vooral op de hogere bediendeprofielen.

Via onze eigen online en offline kanalen en via relevante jobsites gaan we voor jou op zoek naar kandidaten. Profielen die in aanmerking komen, komen bij ons op de koffie zodat wij een voorselectie kunnen maken. Is er een match, dan brengen we jullie met elkaar in contact.

Spreekt de kandidaat jullie aan, dan kunnen jullie via ons online meetingplatform een eerste gesprek inplannen. De kandidaat kan uiteraard ook meteen bij jullie langskomen. Zijn jullie overtuigd? Dan laten we jullie nieuwe aanwinst in jullie handen over en zit onze taak erop. Na enkele maanden bellen we zowel jou als je bediende op om te vragen hoe het gaat. Pas dan wordt het tweede deel van onze fee aangerekend.

Levert je eigen zoektocht naar een nieuwe medewerker weinig op, of heb je geen zin of tijd om op zoek te gaan? Wij doen het graag voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op.