Projectsourcing

Op zoek naar een outsourcingprofiel voor een financiële, juridische of administratieve functie? Future Solutions vindt voor jou de juiste match. 

Projectsourcing

Zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof, ziekte, piekperiodes, grote projecten,... Allemaal zaken die een grotere werkdruk kunnen veroorzaken voor je medewerkers. Future Solutions stelt diverse profielen ter beschikking die je tijdelijk kan inschakelen om deze periodes te overbruggen. Voor zowel financiële, juridische als administratieve profielen, hebben wij vakbekwame medewerkers op onze payroll die jou kunnen komen ondersteunen. Dat kan tijdelijk zijn, maar even goed op langere termijn. Zowel kleine zelfstandigen als grote kmo's kunnen hiervoor bij ons terecht.

Voordelen van projectsourcing

Projectsourcing of outsourcing is de ideale manier om een tijdelijke werkkracht in te schakelen zonder risico's te nemen als werkgever. We zetten de voordelen even op een rijtje:

  • De stap naar een eerste medewerker is niet te onderschatten. Twijfel je nog of ben je er nog niet klaar voor om die eerste werknemer onmiddellijk vast op jouw payroll te nemen? Dan is outsourcing een ideale manier om het uit te proberen.
  • De outsourcingprofielen staan op de payroll van Future Solutions. Ze worden dus door ons gescreend en getest. We stellen onze medewerkers eerst aan je voor om te zien of er een match is.
  • Al onze profielen hebben minstens twee jaar relevante ervaring in jouw sector.
  • Je betaalt enkel voor de effectief gepresteerde uren. In het all-in tarief zitten naast het loon van de medewerker ook de dimona-aangifte, de eindejaarspremie, ziekteverlof, feestdagen en verzekeringen inbegrepen.

 Helemaal transparant, geen verrassingen

Bij Future Solutions vinden we transparantie, naast respect en stiptheid, heel erg belangrijk. Daarom staan onze klanten nooit voor onaangename verrassingen en verloopt de samenwerking met onze kantoorverantwoordelijken op een open, vlotte manier. We willen immers een betrouwbare partner zijn, want ons je zoektocht naar de inschakeling van een (tijdelijke) medewerker toevertrouwen, dat is niet niks. Daarom maken we er een punt van om strategisch en als ondernemers onder elkaar met je mee te denken, zodat we samen tot een duurzame oplossing komen.

We maken graag vrijblijvend kennis. Vertel ons je uitdagingen en waar je naar op zoek bent, dan kijken we of jou kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.