Sales

Is sales jouw ding en hou je van een dynamische werkomgeving en afwisseling? Jou hebben we nodig! Ontdek snel de salesvacatures van Future Solutions.

Vacature: Sales

Ben jij gebeten door sales? Wil je je in bepaalde sectoren verdiepen en specialiseren? Ben je op zoek naar meer afwisseling in je job? Wil je gecoacht worden en jezelf blijven ontwikkelen? Salesprofielen die graag deel willen uitmaken van een hecht en jong team met veel ambities, zijn bij Future Solutions aan het goede adres. Lees snel verder en kom eens langs om kennis te maken.


Welke salesprofielen zoeken we?

Je wordt door Future Solutions geoutsourcet bij diverse klanten. Als salestalent bij één van onze klanten help je de omzet te verhogen of de salesstrategie uit te bouwen. Je krijgt de kans om verschillende projecten uit te voeren en zelf te ontdekken welke sector of aanpak jou het beste ligt. Wij matchen je sowieso met een bedrijf waarbij we ervan overtuigd zijn dat de samenwerking een enorme verrijking kan zijn voor zowel de klant als jij als salesprofiel. De ervaring die je opdoet is van onschatbare waarde!


Wat wij van jou verwachten

Future Solutions is ambitieus en wil snel meer salesprofielen met Foempies® bij bedrijven kunnen plaatsen. De vraag is er, nu nog ons fantastische team uitbreiden met even fantastische profielen!

Een goeie mindset en mensenkennis blijven niet alleen essentieel voor ons als bedrijf, maar ook voor een job als verkoper. Een diploma is voor ons geen must, zolang je maar veel goesting hebt om bij te leren en het beste van jezelf te geven. Ambitie, enthousiasme, teamplayer en resultaatgedreven zijn zo nog van die woorden die in het rijtje passen. Je hebt ook reeds minimum twee jaar relevante werkervaring.

Wat mag je van Future Solutions verwachten

Wij zijn zoals de Foempies®-sneakers: multi-inzetbaar, hip en een beetje gek. We noemen onszelf recruiters met nen goeien hoek af en daar zijn we fier op! Een goeie teamspirit met een leuke activiteit op regelmatige basis hoort daar dan ook gewoon bij.

Uiteraard mag je een aantrekkelijk loon, een auto met tankkaart en maaltijdcheques verwachten. Daarnaast kom je terecht in een heel dynamisch team waar opleidingen en leuke activiteiten mogelijk zijn. We organiseren geregeld ook incentives.

Je hebt inspraak in de projecten die jou worden toevertrouwd, waardoor je dus zelf kiest hoeveel variatie je in je job wenst. Bij Future Solutions staat de mens immers centraal, naast de nodige fun! En ook niet onbelangrijk: wij hebben kantoren in heel Vlaanderen, dus ook daarin kunnen we je wensen tegemoet komen.

Interesse? Laat via jobs@futuresolutions.be weten waarom jij graag deel wil uitmaken van Team Sales!