Sales

Een salestopper die jouw productlancering of nieuw aanbod een boost geeft? Een tijdelijke piek opvangen of je salesteam tijdelijk versterken? In het team van Future Solutions hebben we zeker en vast een salesprofiel dat bij je past.

Outsourcing van salesprofielen

Je lanceert een nieuw product en wil tijdelijk ondersteuning voor de commercialisatie ervan? Of je wil een tijdje vertegenwoordigers op de baan sturen om je product of dienst bij je ideale klant te krijgen? Voor jouw tijdelijke projecten kan outsourcing of projectsourcing een uitstekend idee zijn. De salestoppers van Future Solutions hebben minstens twee jaar ervaring en kennen de kneepjes van het vak. Voor elk bedrijf, elke sector en elk type salesaanpak hebben wij geschikte experten in ons team. Ook ideaal om een vaste medewerker tijdelijk te vervangen!

Samenwerken voor jouw Future Sales?


Van cold calling tot solutions selling

Voeling krijgen met jouw bedrijf, jouw business en jouw aanpak is voor ons essentieel om het juiste salesprofiel in jouw onderneming te plaatsen. Er moet een match zijn met het DNA, op het vlak van mindset en met je aanbod. Kortom, we analyseren je behoefte en stellen ons salestalent aan je voor. Pas wanneer jij overtuigd bent, start de samenwerking op. Enkel zo kunnen we het gewenste resultaat garanderen.

 Onze salesprofielen worden gecoacht 

Ook al gaan onze salesmedewerkers bij jou aan de slag en werken ze zich in jouw bedrijf in, ze maken daarnaast nog steeds deel uit van het Future Solutions team en daar pluk jij ook de vruchten van. Op geregelde tijdstippen komen al onze profielen samen voor opleidingen en teambuildings. We vinden het belangrijk dat elk outsourcingprofiel, uit welk domein ook, van de collega's kan leren en zijn kennis kan delen. Uitdagingen die in jouw bedrijf rijzen, kunnen op dat moment ook aan bod komen. Zo tillen we jouw salesverhaal naar een hoger niveau.