Legal

Op zoek naar een gedreven jurist? Future Solutions heeft enkele legal experten in het team om op projectbasis in te schakelen.

Outsourcing van juridische profielen

Bedrijven hebben vaak handen te kort. Het administratieve luik van een dossier valt niet te onderschatten en is vaak een opgave waar jij onvoldoende tijd voor hebt. Als één van de medewerkers langdurig afwezig is door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof, dan kan een tijdelijke vervanging door een ervaren profiel welkom zijn. Ook pieken kunnen zo worden opgevangen. Future Solutions heeft een aantal juridische profielen in het team die tijdelijk bij jou in het bedrijf kunnen worden ingeschakeld.


Je notariskantoor tijdelijk versterken met een jurist

Hebben jij en je team de handen vol met de voorbereiding en afwerking van dossiers en aktes? Kan je nog een extra expert met juridische kennis gebruiken? Om tijdelijke pieken op te vangen of je team te ondersteunen bij de langdurige afwezigheid van een collega is outsourcing een ideale oplossing. Bij Future Solutions ben je zeker van een notarieel jurist met minstens twee jaar relevante ervaring én een gemotiveerde mindset. We stellen onze notariële profielen graag aan je voor.

Op zoek naar een jurist voor je bedrijf?

Bedrijven die juridische ondersteuning kunnen gebruiken bij dossiers, de administratie ervan in orde willen brengen of juridisch advies wensen, kunnen rekenen op een expert van Future Solutions. Wij hebben enkele rasechte juristen in ons team die klaar staan om jullie team te versterken.

Op zoek naar een jurist voor je advocatenkantoor?

Elke advocaat is een jurist, maar niet elke jurist is een advocaat. Juridische medewerkers in advocatenkantoren  betekenen een grote meerwaarde voor de cliënt en zijn onmisbaar voor een vlotte werking in je kantoor.

Advocatenkantoren die op zoek zijn naar een extra paar handen om zich over dossiers te buigen, de administratie ervan in orde te brengen en jou of je cliënten juridische bijstand te verlenen, kunnen rekenen op een expert van Future Solutions. Wij hebben enkele rasechte juristen in ons team van specialisten, die staan te popelen om hun volgende uitdaging aan te gaan.