Insurances

Een tijdelijke piek of verhoogde werkdruk opvangen in jouw verzekeringskantoor? Wij werven diverse insuranceprofielen aan die jou via projectsourcing komen ondersteunen.

Outsourcing van verzekeringsprofielen

Waar vroeger werd gedacht dat verzekeringskantoren en
-makelaars zouden verdwijnen, is vandaag het tegenovergestelde waar. Steeds meer zakenkantoren openen de deuren en allemaal lijken ze capaciteit te kort te hebben. Verzekeringen zijn dan ook een onmisbaar onderdeel voor zowel particulieren als bedrijven. Future Solutions heeft enkele verzekeringsprofielen op de payroll staan die we tijdelijk aan jouw kantoor kunnen outsourcen om pieken op te vangen of een vaste medewerker te vervangen.

Wat kunnen onze verzekeringsprofielen voor je doen?

Garandeer je klanten een snelle en correcte dienstverlening door voldoende werkkrachten te voorzien. Wij outsourcen graag één van onze schadebeheerders, productiebeheerders of all-round verzekeringsprofielen.

Al onze outsourcingsprofielen hebben minstens 2 jaar relevante ervaring in de sector. Je krijgt van ons een echte professional over de vloer, die zich heel snel weet in te werken in je bedrijfscultuur en zich net zoals een vaste medewerker inzet en inleeft.Waarom outsourcing voor verzekeringen interessant is

Heb je een eenmanszaak en twijfel je om die eerste vaste medewerker voor je verzekeringskantoor aan te werven? Dan kan je tijdelijk een verzekeringsprofiel inschakelen, zodat je kan proeven van het 'werkgeverschap'. Je neemt geen enkel risico en betaalt een transparant all-in tarief, enkel voor de gepresteerde uren.
Outsourcing is daarnaast een ideale oplossing voor vervanging tijdens zwangerschaps- of ziekteverlof, of om een jaarlijkse piek in workload te compenseren.
Lees hier meer over de voordelen van outsourcing.

Wil je even afstemmen over de mogelijkheden, of een antwoord krijgen op al je vragen over de outsourcing van een verzekeringsprofiel via Future Solutions? We geven je graag vrijblijvend meer informatie.

Graag het geschikte profiel voor jouw Future Insurance vinden en inschakelen?