Finance

Future Solutions stelt finance profielen ter beschikking. We zorgen dat er een match is op het vlak van kennis, vaardigheden en mindset.

Outsourcing van verzekeringsprofielen

Waar vroeger werd gedacht dat verzekeringskantoren en -makelaars zouden verdwijnen, is vandaag het tegenovergestelde waar. Steeds meer zakenkantoren openen de deuren en allemaal lijken ze capaciteit te kort te hebben. Verzekeringen zijn dan ook een onmisbaar onderdeel voor zowel particulieren als bedrijven. Future Solutions heeft enkele verzekeringsprofielen op de payroll staan die in regel zijn met de FSMA wetgeving en tijdelijk aan jouw kantoor kunnen outsourcen om pieken op te vangen of een vaste medewerker te vervangen.

Nood aan extra ondersteuning binnen 1 van onderstaande domeinen:

  • Frontoffice: Relatiebeheerder
  • Backoffice: Schadebeheerder en/of productiebeheerder

Outsourcing van junior en senior dossierbeheerders

Groeit de financiële administratie je boven het hoofd? Zit je zoals zovele zelfstandigen wekelijks met de handen in het haar? Bedrijven die op korte of voor langere termijn op zoek zijn naar een dossierbeheerder, kunnen op ons rekenen. Zo zijn jouw kopzorgen over de tijdige verwerking van offertes, facturen, en betalingen verleden tijd!

  • Junior Dossierbeheerder
  • Senior Dossierbeheerder