Ons team

Het team van Future Solutions bestaat uit uit sterke outsourcingsprofielen en verschillende Business Managers om de projecten te coördineren.  Kennismaken?

Future Solutions werd opgericht door Gwen Dehaene, een recruiter met nen goeien hoek af en net daarom weet hij zo vaak de juiste kandidaat te vinden voor de juiste functie. Al zijn hele carrière is hij zelfstandig en na enkele jaren mee aan de kar te hebben getrokken op het vlak van sales en rekrutering in verschillende bedrijven, was de tijd rijp om alle best practices samen te brengen in zijn eigen organisatie: Future Solutions. Outsourcing en selectie met het oog op de toekomst, waar de mens centraal staat.

Onze kantoren

Naast onze uitvalsbasis in West-Vlaanderen, waar je terecht komt bij Dorothy (die ook regio Oost-Vlaanderen voor haar rekening neemt), hebben we ook een vestiging in Antwerpen, en een vestiging in Hasselt waar je terechtkomt bij Katrien

Afspraken met kandidaten kunnen in onze kantoren plaatsvinden, of op verschillende locaties in Vlaanderen, aangezien we in diverse businesscentra terecht kunnen. Contacteer de Business Manager die zich het dichtste bij jouw regio bevindt, dan kunnen jullie samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Future Solutions versterken?

We groeien en dat betekent dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en recruiters die mee hun schouders onder het bedrijf willen zetten. Ben jij een gedreven recruiter en heb je interesse om je eigen kantoor op te bouwen of een bestaand kantoor te ondersteunen? Stuur ons een mailtje!

Heb je een achtergrond in finance, juridisch of administratie? Ontdek dan onze outsourcingvacatures. Als outsourcingskantoor verwelkomen we graag sterke profielen die we voor onze klanten kunnen inzetten op tijdelijke projecten. Je wordt vast aangenomen op onze payroll en we zorgen ervoor dat je steeds een nieuwe uitdaging krijgt, telkens wanneer je outsourcingsproject bij één van onze klanten ten einde loopt.


Extra troeven voor wie bij Future Solutions werkt

Een dag vakantie op je verjaardag
Maandelijkse teambuildings en opleidingen
Vrijdagse koffie of afterwork